Ανακοίνωση ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ


Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ
 ·
Ανακοίνωση ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ (04/04/2019)

Με έκπληξη είδαμε τα ΜΜΕ να αναπαράγουν ανακοινώσεις από ψεύτικους λογαριασμούς Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.

Όσο και αν έχουμε ψάξει δεν έχουμε βρει τους υποκινητές της λεγόμενης «πρωτοβουλίας» και ούτε πρόκειται για «παλιούς» ή νέους Πορτοκαλί. Πρόκειται για μία πολύ ύποπτη κίνηση, αφού όλος ο κόσμος έχει αντιληφθεί τη ζημιά που έχει προκαλέσει η κάρτα στο ποδόσφαιρο και πλέον η κατάργησή της αποτελεί απαίτηση από οπαδούς, οργανωμένα σύνολα και σωματεία. Η ανακοίνωση αυτή από ψεύτικους λογαριασμούς είναι μία προσπάθεια υπόσκαψης του αγώνα μας σε μία περίοδο που όλοι έχουν αντιληφθεί ότι η κάρτα φτάνει στο τέλος της.

Η μοναδική πραγματική αντίσταση στην κάρτα είναι η ΑΠΟΧΗ, έτσι ώστε να διαφυλάξουμε την ΑΠΟΕΛΙΣΤΙΚΗ μας ταυτότητα και διασφαλίσουμε ότι οι μελλοντικοί ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ θα μπορούν να υποστηρίζουν έμπρακτα και με παλμό την ομάδα μας σε όλα τα γήπεδα της Κύπρου, όπως κάναμε τόσα χρόνια. Δεν υπάρχουν παλιοί και νέοι Πορτοκαλί, υπάρχουν ΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ και σύσσωμοι απέχουν από τα γήπεδα μέχρι την κατάργηση της κάρτας οπαδού. Όσοι υποσκάπτουν τον αγώνα μας θα μας βρούν ΟΛΟΥΣ απέναντί τους!

Καλούμε τον κόσμο να συσπειρωθεί γύρω από τον αγώνα του Συνδέσμου. Η μέρα που θα πέσει η κάρτα και θα επιστρέψουμε στα γήπεδα είναι κοντά. ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!


ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ

ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

[ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ][twocolumns]

MATCHDAY

[matchday][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]

χοχοι

[χοχα][twocolumns]

ΠΑΝΣΥΦΙ

[ΠΑΝΣΥΦΙ][twocolumns]

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

[ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ][twocolumns]