ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

«Αποστολάκης... αλλά μέχρι εκεί» Π.Πετρίδης


«Ο ΑΠΟΕΛ με όποιους παίκτες έρχεται σε συμφωνία το ανακοινώνει. Μας ενδιαφέρουν πολλοί παίκτες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ένας εξ αυτών είναι και ο Αποστολάκης, αλλά μέχρι εκεί. Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο» ήταν το σχόλιο του προέδρου του ΑΠΟΕΛ για το νεαρό αμυντικό του «τριφυλλιού».

Τι λέει ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ στο SDNA για τον Αποστολάκη του Παναθηναϊκού

Ο ισχυρός άνδρας της κυπριακής ομάδας, Πρόδρομος Πετρίδης, σχολιάζει αποκλειστικά στο SDNA τα δημοσιεύματα που φέρνουν τους «γαλαζοκίτρινους» να βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του (προσεχώς ελεύθερου) 20χρονου αμυντικού του «τριφυλλιού».

Βοά ο τόπος τις τελευταίες ημέρες πως ο Κώστας Αποστολάκης που μένει ελεύθερος απ΄τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, οδεύει προς την Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ.

Ως γνωστόν ο 20χρονος δεξιός μπακ δεν έχει αποδεχτεί την πρόταση των «πρασίνων» για την επέκταση της συνεργασίας τους και ψάχνεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τελευταία κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που τον φέρνουν να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΑΠΟΕΛ για την μεταξύ τους συνεργασία.

Το SDNA επικοινώνησε με τον πρόεδρο του κυπριακού συλλόγου, Πρόδρομο Πετρίδη, ο οποίος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Αποστολάκη, όχι όμως και την ύπαρξη συμφωνίας για την ένταξή του στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ το προσεχές καλοκαίρι.

«Ο ΑΠΟΕΛ με όποιους παίκτες έρχεται σε συμφωνία το ανακοινώνει. Μας ενδιαφέρουν πολλοί παίκτες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ένας εξ αυτών είναι και ο Αποστολάκης, αλλά μέχρι εκεί. Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]