ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Στα μισά του δρόμου της 13ης αγωνιστικής



Μετά τους τέσσερις αγώνες που διεξήχθησαν την Παρασκευή και το Σάββατο, φτάσαμε αισίως στα μισά του δρόμου της 13ης αγωνιστικής, ενώ μας απομένουν άλλοι τρεις αγώνες. Δύο σήμερα (ΕΝΠ-Απόλλων, Ερμής-Πάφος) και ο τελευταίος, το μεγάλο ντέρμπι της Δευτέρας ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια. 

Στους τέσσερις αγώνες, η ΑΕΛ νίκησε τον Εθνικό Άχνας και πέρασε πρώτη, η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό με 4-0, η Δόξα πέτυχε την πρώτη νίκη στην ιστορία της σε βάρος της Ανόρθωσης με 2-1 και η Καρμιώτισσα έχασε από τη Νέα Σαλαμίνα με 0-1. 



Τα αποτελέσματα της Παρασκευής, 4 Δεκεμβρίου:

Δόξα Κατωκοπιάς 2-1 Ανόρθωση Αμμοχώστου

Στο Μακάρειο Στάδιο οι ποδοσφαιριστές της Δόξας πανηγύρισαν μεγάλη νίκη σε βάρος της Ανόρθωσης, την οποίαν νίκησαν με 2-1 και έφτασαν στους 17 βαθμούς. Τρίτη φετινή ήττα για την Ανόρθωση με το φινάλε του πρώτου γύρου της πρώτης φάσης και παρέμεινε στους 26 βαθμούς. Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Σαντίκ (27' πέναλτι) και Μέσκα (57'), ο Μανιάς το γκολ για την Ανόρθωση στο 51ο λεπτό. Ήταν το έβδομο γκολ για τον Σαντίκ που πέρασε επικεφαλής στον πίνακα των σκόρερ.


Καρμιώτισσα Πολεμιδιών 0-1 Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου 

Στο Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης της Πάφο, η Νέα Σαλαμίνα νίκησε με 1-0 την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών και έφτασε στους 11 βαθμούς, όσους και η Καρμιώτισσα. Το γκολ που καθόρισε το αποτέλεσμα στην Πάφο πέτυχε ο Οσέι 4ο λεπτό, χαρίζοντας έτσι την 3η φετινή νίκη στη Νέα Σαλαμίνα.


Τα αποτελέσματα του Σαββάτου, 5 Δεκεμβρίου

ΑΕΛ Λεμεσού 5-0 Εθνικός Άχνας. 

Η ΑΕΛ νίκησε με 5-0 τον Εθνικό Άχνας στο Τσίρειο Στάδιο και με 27 βαθμούς, πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με ένα βαθμό περισσότερο από την Ανόρθωση. Ο Εθνικός έμεινε στη 13η θέση της βαθμολογίας με επτά βαθμούς. Ο Μπάμπιτς πέτυχε τρία τέρματα (8', 14' και 41') και ο Τόρες ένα (30') διαμορφώνοντας το 4-0 υπέρ της ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο, με τον Αντάμοβιτς να πετυχαίνει το τελικό 5-0 με πέναλτι στο 73'. 


ΑΕΚ Λάρνακας 4-0 Ολυμπιακός Λευκωσίας.

Μεγάλη σε έκταση νίκη πέτυχε και η ΑΕΚ Λάρνακας με τον Σοφρώνη Αυγουστή στον πάγκο, η οποία επικράτησε του Ολυμπιακού με 4-0. Με το αποτέλεσμα αυτό, η ΑΕΚ έφτασε τον Ολυμπιακό στην 4η θέση και στους 22 βαθμούς. Ο Ναράνχο στο 17', ο Ακοράν στο 37' , ο Μακρής στο 59' και Φλοριάν Τολμές στο 75' πέτυχε τα τέρματα της ΑΕΚ. 


Οι αγώνες που υπολείπονται για την ολοκλήρωση της 13ης αγωνιστικής:

Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου

16:00 Ε.Ν. Παραλιμνίου – Απόλλων Λεμεσού (Cytavision)

18:30 Ερμής Αραδίππου – Πάφος FC (Cablenet)

Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου

19:00 ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – Ομόνοια Λευκωσίας (Cablenet)


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]